ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΟΡΑ


Ο Ζόρα ο χιμπατζής είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του τσίρκου στη Ρωσία. Το συμπαθές ζώο υποβάλλεται εδώ και λίγες ημέρες σε αγωγή απεξάρτησης από το αλκοόλ και το κάπνισμα.


Ο Ζόρα μόνο καταθλιπτικός δεν είναι. Είναι μες στην τρέλα και την καλή χαρά. Καθημερινά διασκεδάζει τους μικρούς και μεγάλους φίλους του που σπεύδουν να τον απολαύουν στο τσίρκο.


Ο Ζόρα άρχισε από ένα σημείο και ύστερα να γίνεται επιθετικός με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε ένα ζωολογικό κήπο της πόλης Ροστόφ, όπου απέκτησε αρκετούς απογόνους, έμαθε να σκιτσάρει με μαρκαδόρους, "κόλλησε" όμως και δύο κακές συνήθειες. Έγινε μανιώδης καπνιστής και λάτρης της μπύρας.


"Η μπύρα και τα τσιγάρα τον κατέστρεφαν. Εκλιπαρούσε τους επισκέπτες για ποτό", βεβαιώνει η εφημερίδα Κομσομόλσκαγια Πράβδα, η οποία προσθέτει ότι τελικώς ο Ζόρα αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο Καζάν για θεραπεία αποτοξίνωσης.

πηγή

1 σχόλια:

ksipnistere είπε... / 28 Φεβρουαρίου 2010 - 8:26 μ.μ.  

Προς το Blog σας

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr