ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗΣ!


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ!!!
Στις 7/2/2010 ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με τον ΑΣΔΑ οργάνωσε δενδροφύτευση στο Ποικίλο Όρος, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, σύνορα Πετρούπολης και Περιστερίου. Δείτε ΕΔΩ σχετική ανάρτηση στο Blog.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τα πρόβατα που σταβλίζονται παράνομα σε παρακείμενη στάνη σε χώρο ευθύνης του Στρατοπέδου Χαϊδαρίου τις επόμενες μέρες, μετά τη δενδροφύτευση, βόσκισαν και έφαγαν δενδρύλλια που είχαν φυτευτεί εθελοντικά από μαθητές και πολίτες !!!
Δείτε τα πρόβατα, που είχαμε κάνει σε προηγούμενη ανάρτηση, να βόσκουν ανενόχλητα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι:
Η βοσκή στο Ποικίλον – Αιγάλεω Όρος έχει απαγορευτεί εδώ και κάτι δεκαετίας, όμως υπάρχουν τουλάχιστον 3-4 μαντριά και εκατοντάδες πρόβατα που βόσκουν ανενόχλητα στο βουνό.
Σχετικές καταγγελίες έχουν γίνει στο Δασαρχείο Αιγάλεω. Το συγκεκριμένο κοπάδι στην περιοχή της Αγίας Τριάδας μας είπαν ότι «φιλοξενείται» σε στάνη σε περιοχή του Στρατοπέδου Χαϊδαρίου και γι΄ αυτό το λόγο το Δασονομείο δεν μπορεί να επέμβει.
Αν όντως είναι έτσι, αν δηλαδή η στάνη βρίσκεται σε περιοχή του Στρατοπέδου Χαϊδαρίου, α) ποιος έδωσε και με τι διαδικασίες την άδεια να υπάρχει η στάνη σε χώρο του στρατοπέδου β) γνωρίζουν αυτοί που «φιλοξενούν» τη στάνη στο στρατόπεδο ότι η βόσκηση είναι παράνομη? γ) Τι μέτρα πρόκειται να παρθούν θα γίνει έλεγχος της καταγγελίας?


Το παραπάνω μας ήρθε με e-mail και αν μη τι άλλο μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσαν να συμβαίνουν αυτά! Για όσους δεν ξέρουν το Χαϊδάρι είναι δυτικό προάστιο της Αθήνας, δίπλα από την Ελευσίνα...