Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΟ iPad;


Τα σχέδια ενός νέου tablet PC που θα τρέχει στο Google Chrome αποκαλύφθηκαν χτες, περίπου μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του iPad της Apple
Τα πρότυπα σχέδια έρχονται από τους ανθρώπους που δουλεύουν πάνω στο Chromium OS και δίνουν μια ικανοποιητική γεύση για το πώς ένα Google tablet θα μπορούσε να συναγωνιστεί ένα iPad.
Τα σχέδια αποκαλύπτουν μια ποικιλία διαφορετικών πληκτρολογίων αφής, συμπεριλαμβανομένου του μισής-οθόνης πληκτρολογίου που υπάρχει στο iPad, ένα μικρότερο που βρίσκεται στο δεξί κάτω μέρος της οθόνης αλλά και ένα το οποίο χωρίζεται στις δύο άκρες τις οθόνες, όπως συμβαίνει και στα εργονομικά μοντέλα.
Στο συγκεκριμένο μοντέλο παρουσιάζονται διαφορετικοί τρόποι που ανοίγουν οι εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης μιας λίστας thumbnails των διαθέσιμων εφαρμογών ή επιλογής από μια λίστα με tabs, τα οποία παρουσιάζονται στο αριστερό κομμάτι της οθόνης.
Όλα αυτά, φυσικά, αποτελούν ακόμα μια ιδέα και περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την υλοποίηση ή την κυκλοφορία της συσκευής δεν έχουν δοθεί.

Φανή Καμπάση

Πηγή pcw.gr.