ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟΨΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!


Όπως διαβάζουμε στο zougla.gr:
Συνολικά 30 άτομα προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ, τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από την επιχείρηση της ΕΛΑΣ στη σχολή Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε -λίγα λεπτά μετά τις 02:30 και διήρκεσε περίπου 1 ώρα. Την Αστυνομία ενημέρωσε ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου, ο οποίος ανέφερε ότι στο χώρο της σχολής βρίσκονται άτομα που προκαλούν φθορές.


Μέχρι εδώ καλώς. Οι πρυτανικές αρχές έχουν το δικαίωμα να καλέσουν την αστυνομία να δράσει στον χώρο του ασύλου, εφόσον διαπράττεται κάποιο αδίκημα. Όμως στο indymedia παρουσιάζεται μία εντελώς διαφορετική εικόνα (δείτε εδώ).
Επειδή δεν έχω προσωπική γνώμη και οπτική για το θέμα, δεν θα πάρω το μέρος κανενός. Όμως αν όντως τρομοκρατήθηκε και συνελήφθη πάλι κόσμος χωρίς λόγο, αυτό είναι αν μη τι άλλο εξοργιστικό! Εδώ και χρόνια βλέπουμε ένα πόλεμο δίχως έλεος απέναντι στους φοιτητές και άλλους ανθρώπους που διαδηλώνουν και δεν προκαλούν κάποιες ζημιές, ενώ οι τύποι που προκαλούν επεισόδια και φθορές ποτέ δε συλλαμβάνονται! Ας μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει άδικες προσαγωγές και συλλήψεις και έχουν ταλαιπωρηθεί άνθρωποι που δεν φταίνε σε τίποτα! Ας θυμηθούμε π.χ. τις υποθέσεις Αυγουστίνου, Κετίκη, Δημητρίου και άλλες πολλές που δεν ήρθαν ποτέ ευρύτερα στο φως της δημοσιότητας!
Όμως όλους αυτούς τους αλήτες που έχουν καταληστέψει την χώρα κανείς δεν τους πειράζει! Όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει στο να σαπίσει κάθε πτυχή της κοινωνίας τους έχουν αφήσει και τριγυρνάνε ελεύθερους... Τα συμπεράσματα δικά σας.

1 σχόλια:

Anast_Ath είπε... / 22 Φεβρουαρίου 2010 στις 1:42 μ.μ.  

Και για να είμαστε όσο πιο αντικειμενικοί γίνεται, δείτε την απάντηση του πρύτανη στο γιατί κάλεσε την αστυνομία...

http://troktiko.blogspot.com/2010/02/blog-post_1129.html