ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ! ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΜΕΖΕΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ!



Μεγάλο τμήμα του Κινεζικού λαού είναι γνωστόν ότι τρώει ανθρώπινα μωρά/βρέφη και παρόλα ταύτα, αυτή η σοκαριστική είδηση - παραδόξως - δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ μέσω του Διαδικτύου ή μέσω των ηλεκτρονικών μηνυμάτων επικοινωνίας!
Μία αναφορά που ελήφθη από The Seoul Times επιβεβαίωσε αυτή την συγκλονιστική είδηση, με αρκετά ανάγλυφες και αποτρόπαιες φωτογραφίες ανθρώπινων εμβρύων που έχουν μαγειρευθεί σε σούπα προς ορεκτική απόλαυση των Κινέζων!
Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι σε μία πόλη της νότιας επαρχίας της Canton (Guangdong), τώρα υπάρχει η τάση στον πληθυσμό να απολαυμβάνει μωρό-σούπα με βότανα για να επαυξήση γενικά την υγεία του, το σωματικό σθένος και ειδικότερα την ισχύ της σεξουαλικής δραστηριότητάς του.
Tο κόστος για την αγορά ενός μωρού στην Κίνα είναι περί τα $ 4000 (δηλαδή, περίπου Rs2000).
Ένας διευθυντής εργοστασίου, από τον οποίο ελήφθη συνέντευξη, κατέθεσε ότι είναι ευεργετική η βρόση μωρών γιατί ο ίδιος είναι συχνός καταναλωτής. “Είναι μία τρυφερή λιχουδιά, όπου προσθέτονατι ακριβά βότανα με κρέας κοτόπουλου για να βράση το μωρό επί 8 ώρες".
Έδειξε προς το μέρος της δεύτερης συζύγου του, η οποία είναι 19 ετών και κάθονταν δίπλα του. Ο 62χρονος άνδρας δήλωσε ότι κάνουν σεξ καθημερινώς.
Ύστερα από την πάροδο δύο εβδομάδων, ο κινέζος διευθυντής εργοστασίου κάλεσε τον εν λόγω ρέπορτερ/δημοσιογράφο στο εστιατόριο, όταν ενημερώθη από τον υπεύθυνο του εστιατορίου, ότι μενού περιελάμβανε “σούπα μωρό”
Αυτή τη φορά, επρόκειτο για ένα ζευγάρι που είχε δύο κόρες και που επιβεβαιώθη ότι και το κυοφορούμενο τρίτο παιδί ήταν πάλι κόρη. Έτσι λοιπόν, το ζευγάρι απεφάσιε να μην κρατήση και να “ρίξει” το μωρό το οποίο ήταν πέντε μηνών.
Αυτά τα μωρά που προσεγγίζουν τον χρόνο γέννησής τους και που πεθαίνουν φυσιολογικά κοστίζουν 2000 γιουάν στην Κίνα. Τα μωρά που αποβάλλονται κοστίζουν λίγες εκατοντάδες γιουάν.
Εκείνα τα ζευγάρια που δεν επιθυμούν να πωλήσουν τα νεκρά μωρά τους…, δέχονται να πωλήσουν τον πλακούντα για μερικές εκατοντάδες γιουάν.
Ένας τοπικός δημοσιογράφος μας είπε ότι αυτό το πρόβλημα διογκώθηκε, επειδή οι Κινέζοι προσδίδουν υπερβολική προσοχή στην υγεία τους και ή γιατί είναι η επίπτωση της παρελθούσας Κινεζικής πολιτικής όταν η Κίνα εισήγαγε την πολιτική του ενός τέκνου στην οικογένεια.
Αυτό το ειδεχθές έγκλημα ανέρχεται επιπλέον από το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Κινεζικού λαού προτιμά να έχη αρσενικά μωρά και οι φτωχές οικογένειες καταλήγουν να πωλούν τα θηλυκα μωρά τους.
Νεκρά μωρά δύναται να αγορασθούν στην Ταϊβάν για $70 δολάρια και χρησιμοποιούνται ως λιχουδιές σχάρας…!’
Το μέγα ερώτημα, είναι γιατί οι διεθνείς οργανώσεις που δήθεν υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν έχουν καταγγείλει αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα που λαμβάνει χώρα στην Κίνα, αλλά και σε άλλες χώρες της Άπω Ανατολής;
Γιατί τηρεί άκραν του τάφου σιωπή, ο ΟΗΕ, η ΕΕ και εν γένει όλα τα κράτη;
Γιατί τα ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ δεν ενασχοληθεί με αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα;
Προφανώς, δεν θα πρέπει να μειωθούν οι κερδοφόρες οικονομικές συναλλαγές της διεθνούς Σιωνιστικής πλουτοκρατίας…
Άλλωστε, η Κινεζική υποκουλτούρα έρχεται και στην Ευρώπη δια της κατευθυνόμενης νόμιμης και μη μετανάστευσης…!


Από το blog news24gr.

Δείτε περισσότερα στο site των seoul times.