ΝΕΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ADSL ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!


Αθήνα, 12/03/2010

Στο πλαίσιο της στρατηγικής του για διαρκή ανάπτυξη και διεύρυνση των ευρυζωνικών υπηρεσιών, ο ΟΤΕ ανακοινώνει ότι έχει ήδη προετοιμαστεί τεχνολογικά και προτίθεται να προχωρήσει, για πέμπτη φορά τα τελευταία χρόνια, σε αναβάθμιση των ταχυτήτων ADSL πανελλαδικά, χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.



Παραμένοντας ο βασικός φορέας ανάπτυξης των νέων τεχνολογιών στη χώρα, ο ΟΤΕ με συνέπεια αναβαθμίζει διαρκώς τις προσφερόμενες ευρυζωνικές ταχύτητες πρόσβασης από το 2006. Με τον τρόπο αυτό συμβάλλει καθοριστικά στην αμείωτη αύξηση της διείσδυσης της ευρυζωνικότητας πανελλαδικά.



Οι σχεδιαζόμενες αναβαθμίσεις αφορούν στα εξής:

· όσοι έχουν 2Mbps θα απολαμβάνουν διπλάσια ταχύτητα upload

· όσοι έχουν 8Mbps θα αποκτήσουν αναβαθμισμένες ταχύτητες έως 24Mbps

· όσοι έχουν 24Mbps, θα επωφεληθούν από τη νέα ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική που θα ανακοινωθεί κατά την έναρξη των αναβαθμίσεων.



Με την ολοκλήρωση της παραπάνω αναβάθμισης, οι νέες προσφερόμενες ταχύτητες θα είναι οι εξής:

· 2 Mbps/ 512 Κbps

· έως 24 Mbps/1 Mbps

Οι παραπάνω αναβαθμίσεις αφορούν τόσο νέους όσο και υφιστάμενους πελάτες, οικιακούς και επιχειρησιακούς, λιανικής και χονδρικής.

Το δίκτυο ADSL του ΟΤΕ, φέρνει την ευρυζωνικότητα ήδη σε περισσότερα από 1 εκατομμύριο νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Στο δίκτυο ADSL του ΟΤΕ υπάρχουν πάνω από 1.5 εκατ. εγκατεστημένες πόρτες ADSL σε περισσότερα από 1.500 διαφορετικά σημεία πανελλαδικά.

Η αναβάθμιση ταχυτήτων είναι ακόμη μία προσφορά του ΟΤΕ προς όλους τους χρήστες ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Από το site του ΟΤΕ.