Α. ΦΟΥΡΑΣ: ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ!


Γράφει ο Μαγια

Η χώρα βυθίζεται στον Καιάδα της πιο άγριας λιτότητας, ο κόσμος έχει πανικοβληθεί, πλην του απερχόμενου δημάρχου Πατρέων Α. Φούρα, ο οποίος χωρίς ίχνος τσίπας σκορπάει, σα να πρόκειται για χαρτομάντιλα, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, για μια συνάντηση μοτοσυκλετιστών!!!
Προκαλεί ασύστολα το …φουριστάν. Κάνει πάρτι με δημόσιο χρήμα, πίνοντας «εις υγείαν των κορόιδων», που αγωνιούν βλέποντας ότι, σε λίγο δεν θα έχουν στον ήλιο μοίρα.
Και δεν ευαισθητοποιείται έστω ένας κυβερνητικός, ούτε καν ο περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Τ. Αποστολόπουλος, για να μαζέψουν τον …χουβαρντά δήμαρχο, που με την θρασύτητά του έχει εξοργίσει τους πατρινούς.
Φαίνεται ότι, ορισμένοι εξ όσων έπαιξαν ρόλο στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα (ο Φούρας έχει διατελέσει υφυπουργός Αθλητισμού) δεν μπορούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν, αίφνης, αντίληψη όσον αφορά στη διαχείρηση του δημόσιου χρήματος. Ξαναρωτάμε:
Θα αφήσετε ασύδοτο τον Φούρα, να προκαλεί σε περίοδο οδυνηρής λιτότητας και σεναρίων πτώχευσης;
Αν επιθυμεί ο Φούρας να ενισχύσει το club των μοτοσυκλετιστών, ή να κάνει οποιοδήποτε επικοινωνιακό παιχνίδι, ας χρησιμοποιήσει τον προσωπικό τραπεζικό του λογαριασμό κι όχι το ταλαιπωρημένο από τα χρέη και τα δάνεια ταμείο του δήμου. Νισάφι πια…


Από το ελληνικό καφενείο.