ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ!


Την παγίδα θανάτου στην οποία έπεσε η ίδια και τα δύο παιδιά της τη νύχτα της περασμένης Κυριακής, περιέγραψε στην κατάθεσή της στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία η μητέρα του 15χρονου Αφγανού, που σκοτώθηκε από την έκρηξη της βόμβας στα Πατήσια.Η 45χρονη μητέρα κατέθεσε το βράδυ της Τετάρτης επίσημα, αφού από τη νύχτα της Κυριακής οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής είχαν μιλήσει μαζί της σε μία προσπάθεια να κατανοήσουν τι είχε συμβεί. Δεδομένου όμως του σοκ που είχε υποστεί από τον θάνατο του γιού και τον σοβαρό τραυματισμό της κόρης της, η Ζαχρά Νατζάφι, δεν ήταν δυνατό να δώσει επίσημη κατάθεση για τα γεγονότα της οδού Ιακωβάτων.
Το απόγευμα της Τετάρτης η τραγική μητέρα, επισκέφθηκε στο Γενικό Κρατικό την 10χρονη κόρη της, η οποία είχε μόλις υποβληθεί σε εγχείρηση στα μάτια.Όσα κατέθεσε η 45χρονη ουσιαστικά επιβεβαιώνουν την εκτίμηση ότι οι δράστες τοποθέτησαν την βόμβα λίγα λεπτά πριν από περάσει από το σημείο η ίδια μαζί με τα δύο της παιδιά.
Η 45χρονη κατέθεσε ότι είχε περάσει μπροστά από το κτίριο περίπου μία ώρα νωρίτερα.
"Δεν είχαμε δει στην είσοδο το σακίδιο με τη βόμβα. Στο σημείο υπήρχαν πολλά φώτα, εάν υπήρχε θα το 'χαμε δει" είπε στην κατάθεσή της. Η Ζάχρα Νατζαφί κατέθεσε ότι είχαν φύγει στις 9.30 μμ από το σπίτι τους στην οδό Ιακωβάτων 53 και με το λεωφορείο και είχαν διανύσει απόσταση 7 στάσεων προκειμένου να συναντήσουν κάποιο συμπατριώτη τους.Επέστρεψαν μετά από μία ώρα και πέρασαν μπροστά από το κτίριο της Ελληνική Ενωσης Διοίκησης Επιχειρήσεων, το οποίο όπως λέει νόμιζαν ότι ήταν καφετέρια."Η Φρίστα είδε τον σάκκο και είπε στον Χαμιντουλάχ ότι ακούει τον χτύπο του ρολογιού. Εκείνος πλησίασε, πήρε το σάκκο και αφού έκανε δύο τρία βήματα εξερράγη" είπε η Ζαχρά Νατζάφι.Επίσης δήλωσε ότι δεν θυμάται κάποιο άτομο ή άτομα να κινούνται ύποπτα στον χώρο πριν σημειωθεί η έκρηξη.

ΠΗΓΗ news247