ΤΟΥΣ "ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ" ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!


Τα «δικά του παιδιά» φέρεται να διόριζε στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ακόμη και εν μέσω οικονομικής κρίσης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας», πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξασφάλισε το τελευταίο διάστημα θέσεις εργασίας για στενούς του συνεργάτες όπως στελέχη του κόμματος, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, δημοσιογράφοι του Τηλε-άστυ, του Ράδιο-άστυ και της εφημερίδας «Α1».

Χαρακτηριστικά αναφέρονται οι :

Κοκκίνου Κατερίνα: Διευθύντρια του πολιτικού γραφείου και εξ απορρήτων του προέδρου του ΛΑΟΣ, η οποία διορίστηκε ως δόκιμη υπάλληλος τον Φεβρουάριο του 2009.

Παναγιωτακόπουλος Γιάννης: Πρόεδρος της νεολαίας του ΛΑΟΣ (ΝΕΟΣ), υποψήφιος ευρωβουλευτής το 2009. Διορίστηκε το Δεκέμβριο ως μετακλητός υπάλληλος.

Καψιώτης Δημήτρης: Μέλος της Κ.Ε., μέχρι προτινος παρουσιαστής «πατριωτικών» εκπομπών στο Τηλε-άστυ και στο Ράδιο-άστυ και υποψήφιος βουλευτής στη Β' Αθήνας στις τελευταίες εκλογές. Ο διορισμός του ως μονίμου υπαλλήλου έγινε τον Ιανουάριο του 2010.

Μπετζέλου Μαρία: Πρώην επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ στην «Α1», επίσης παρουσιάστρια πολιτικών εκπομπών σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, η οποία διορίστηκε σε προσωποπαγή θέση δοκίμου υπαλλήλου στις 26 Απριλίου του 2010, ενώ είχε ήδη προϋπηρεσία στη Βουλή 16 μήνες.

Σκανδαλάκης Αντώνης: Γιος του απόστρατου Κωνσταντίνου Σκανδαλάκη, αντιπροέδρου του ΛΑΟΣ, άμεσου συνεργάτη του Γ. Καρατζαφέρη και ανθρώπου που διαχειρίζεται το κομματικό ταμείο. Μπήκε στη Βουλή στις αρχές του 2009, προσελήφθη ως μετακλητός το Νοέμβριο του ίδιου έτους και διορίστηκε σε προσωποπαγή θέση δόκιμου υπαλλήλου τον Μάρτιο του 2010.

Κακούρος Κώστας: «Κουμάντο» στον τηλεοπτικό σταθμό του κ. Καρατζαφέρη, επαναπροσελήφθη βάσει της ρύθμισης Σιούφα ως μετακλητός υπάλληλος τον Νοέμβριο του 2009, αφού είχε παραιτηθεί λόγω της διάλυσης της Βουλής τον Σεπτέμβριο. Τον Απρίλιο του 2010 διορίστηκε ως δόκιμος υπάλληλος.

Τζιτζώκος Ζήσης: Αρχισυντάκτης της «Α1», στέλεχος του γραφείου Τύπου του ΛΑΟΣ, διορίστηκε ως μόνιμος υπάλληλος στις 17 Φεβρουαρίου του 2010.

Μακρής Ιωάννης: Δικηγόρος, υποψήφιος του ΛΑΟΣ στη Β Θεσσαλονίκης το 2007 και στην Ευρυτανία το 2009. Κατέλαβε προσωποπαγή θέση δόκιμου υπαλλήλου στις 26 Απριλίου του 2010.

Μαριόλης Παναγιώτης: Αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής. Διορίστηκε ως δόκιμος υπάλληλος στις 16 Απριλίου του 2010.

Αναγνώστου Κωνσταντίνος: Γιος της Ελένης Αναγνώστου, διευθύντριας οικονομικών του κόμματος. Δόκιμος υπάλληλος, βάσει του ΦΕΚ 205/2010.

Στελέχη του κόμματος βρέθηκαν και στις θέσεις μετακλητών υπαλλήλων στον ΛΑΟΣ, με το δημοσίευμα να αναφέρει τους Δέτση Γιάννη, Γαϊτάνη Φώτη, Τσιάπη Ακη, Χαραλαμπίδη Μιχάλη, Μπέση Δημήτρη, Δήλαρη Παναγιώτη, Στεργιέλη Γιάννη, Φιλιππόπουλο Στάθη, Κοκκώνη Νεκτάριο, Καλογερούδη Ιωάννα, Διαμαντίδου Βάσω, Θανάσουλα Λάμπρο και Ζαφειρόπουλο Λάμπρο.

Όπως σημειώνεται «οι μεθοδεύσεις δεν παραβιάζουν το νόμο» αλλά έχουν προκαλέσει αντιδράσεις ακόμη και εντός του ΛΑΟΣ. «Με την πρακτική αυτή ο πρόεδρος παραβιάζει τις αρχές της αξιοκρατίας και της ισότητας που ο ίδιος διακηρύσσει» φέρεται να λέει στέλεχος του κόμματος, προσθέτοντας ότι σε περιόδους όπως η σημερινή όλοι οφείλουν να είναι πιο προσεκτικοί.


Πηγή tvxs.gr.

Σχόλιο: Προσωπικά δεν εκπλήσσομαι και τόσο από αυτή την δημοσίευση. Ο Καρατζαφέρης όντας γνήσιο τέκνο της Ν.Δ., δεν θα μπορούσε να μην μυηθεί και να μην αναπαράγει την σαπίλα των δύο μεγάλων κομμάτων. Αυτή η είδηση είναι άλλη μια απόδειξη ότι και ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι απλά ένα κόμμα ψηφοθηρικό, που κατάφερε χρησιμοποιώντας ένα μείγμα δεξιάς-ακροδεξιάς ιδεολογίας και δημαγωγικού λόγου να αποκτήσει μια "εξουσία" (όντας στην βουλή) και άρχισε να βολεύει τους "δικούς" του...
Τέλος καλό θα ήταν να αρχίσουν σιγά σιγά να βγαίνουν στη φόρα και οι λίστες των υπόλοιπων κομμάτων, για να αρχίσει η κοινωνία να βγάζει τις παρωπίδες της και να βλέπει τι ρόλο παίζει ο καθένας!