ΠΑ.ΜΑΚ: ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΛΠΕΣ!





Στα βίντεο υπάρχει στην περιγραφή το παρακάτω κείμενο:
Σήμερα 19 Μαΐου 2010 στο ακαδημαϊκό τμήμα Διοίκησης Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας , οι φοιτητικές εκλογές για άλλη μια χρονιά διεξάγονται με έναν παράδοξο τρόπο.

Στο τμήμα υπάρχει ο Σύλλογος Φοιτητών Πανεπιστημίου Μακεδονίας Διοίκησης Τεχνολογίας, ο μόνος νόμιμος Σύλλογος Φοιτητών για το τμήμα Διοίκησης Τεχνολογίας, βάση του Νόμου Πλαισίου που επί Μαριέτας Γιαννάκου είχε θεσπιστεί και ορίζει ρητά συλλόγους ανά τμήμα!

Η ΔΑΠ ΝΔ-ΦΚ του Παν.Μακ. συντηρεί έναν «ενιαίο» όπως τον ονομάζουν Σύλλογο Φοιτητών για όλα τα τμήματα του Παν.Μακ., πράγμα το οποίο είναι παράνομο βάση του νόμου της ίδιας τους της κυβέρνησης και όλα αυτά ασφαλώς με την συγκάλυψη και συγκατάθεση της Πρυτανείας του κ. Ηλ.Κουσκουβέλη. Η πρυτανεία δέχεται τα αποτελέσματα κάθε χρόνο ενός συλλόγου που δεν έχει δικαιοδοσία βάση νόμου στο Διοίκησης Τεχνολογίας, ενώ έπρεπε να δεχόταν μόνο τα αποτελέσματα του νόμιμου για το τμήμα Συλλόγου Φοιτητών Πανεπιστημίου Μακεδονίας Διοίκησης Τεχνολογίας, ο οποίος διεξάγει κάθε χρόνο τις φοιτητικές εκλογές βάση Ε.Φ.Ε.Ε..

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο φέρνουν κάθε χρόνο όπως και φέτος παράνομη κάλπη ώστε να συλλέξουν το δικό τους εκλογικό ποσοστό, το οποίο συνήθως είναι 99% ΔΑΠ και αθροίζεται στο συνολικό τους ποσοστό στο Παν.Μακ.(από αυτούς για αυτούς δηλαδή).

Δείτε στα βίντεο η Πρυτανεία του κ. Ηλ.Κουσκουβέλη τι αποτελέσματα δέχεται και με τι διαδικασίες, τις οποίες θεωρεί σύννομες, γίνονται εκλογές με: ΚΑΛΠΗ στο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ έξω από τα όρια του πανεπιστημιακού χώρο, ΠΑΡΑΒΑΝ το αυτοκίνητο ενός φοιτητή και με ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ 30ρηδες ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ.

Ας δώσει μια απάντηση και ο κ. Παπαμιμίκος, που αν και εξελέγει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ συνεχίζει να συγκαλύπτει και εκείνος απροκάλυπτα τα αίσχη της ΔΑΠ ΝΔ-ΦΚ Παν.Μακ., η οποία έχει ένα ανοιχτό αλισβερίσι με την τωρινή Πρυτανεία.

Είναι απαράδεκτο να έρχονται οι φοιτητές να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην νόμιμη κάλπη που έχει ασφαλώς στηθεί εντός του πανεπιστημιακού ιδρύματος της Νάουσας και να συναντούν μια τραγελαφική κατάσταση με εξωπανεπιστημιακούς που τους εμποδίζουν να ψηφίσουν.

Ντροπή στις τακτικές της Πρυτανείας που συνεχίζει να παρανομεί και της ΟΝΝΕΔ που όχι μόνο συγκαλύπτει αλλά και προασπίζει αυτή την «ΚΑΛΠΗ του ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ».


Προσωπικά δεν γνωρίζω τι ακριβώς γίνεται στο ΠΑ.ΜΑΚ, αλλά δεν είναι δυνατόν να στήνονται κάλπες στους δρόμους και να υπάρχουν δύο σύλλογοι φοιτητών...