ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ" ΜΕΤΡΑ!


Ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα της κυβέρνησης. Πιο αναλυτικά δείτε εδώ. Μέρα με την μέρα βλέπουμε να ανακοινώνονται και να εφαρμόζονται μέτρα που πλήττουν όλο και περισσότερο τα λαϊκά στρώματα. Όλο αυτό τον καιρό ακούγονται φωνές που τονίζουν ότι θα πρέπει να φορολογηθούν τα μεγάλα εισοδήματα και οι έχοντες. Θα πρέπει να φορολογηθούν οι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι εφοπλιστές και όλοι όσοι έχουν τον πλούτο στα χέρια τους. Αντ' αυτού βλέπουμε να οδηγούνται όλο και περισσότεροι άνθρωποι στην φτώχεια.
Όταν παίρνεις μισθό 700 και 800 Ευρώ και αμέσως αμέσως όλα τα είδη πρώτης ανάγκης αυξάνονται με εκθετικό ρυθμό, ενώ ο μισθός σου παίρνει αύξηση 20-30 Ευρώ το χρόνο, με μαθηματική ακρίβεια δεν θα οδηγηθείς στο να μην μπορείς να καλύψεις ούτε τις βασικές σου υποχρεώσεις; Κανείς όμως απ' όσους κατέκλεψαν και κατακλέβουν την χώρα με κάθε τρόπο δεν έχει επιστρέψει τίποτα!
Δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε αυτά τα μέτρα! Δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε τον εργασιακό μεσαίωνα που υπάρχει, να διαιωνίζεται! Δεν είναι δυνατόν να συνεχίζει να πλουτίζει το κεφάλαιο στις πλάτες μας!...

Η εικόνα είναι από το blog ασύνταχτος τύπος.