TAXFRIEND: ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ 2010!



H SingularLogic παρουσιάζει μια νέα πρωτοβουλία προσφορά προς όλους του Έλληνες Πολίτες. Ένα νέο site που αναπτύχθηκε από τη SingularLogic και απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες φορολογούμενους για να παρακολουθούν τις αποδείξεις του 2010. Το νέο site βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.taxfriend.gr/ και καλύπτει με τον πιο απλό, φιλικό, εύκολο και ευέλικτο τρόπο μια επίπονη εργασία των φορολογουμένων.
Στo site o επισκέπτης εισάγεται σε ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον, όπου μπορεί να καταχωρεί και να παρακολουθεί τις αποδείξεις της εφορίας για το 2010.
Η καταχώριση των αποδείξεων γίνεται με πολύ απλό τρόπο και απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του Internet, ελαχιστοποιώντας τον απαιτούμενο χρόνο ενασχόλησης. Παράλληλα ο επισκέπτης θα έχει στη διάθεσή του όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τις νέες ρυθμίσεις που αφορούν στις αποδείξεις, καθώς και στατιστικά στοιχεία που αφορούν στα δεδομένα που έχει καταχωρίσει πχ. σύνολα ανά ημερομηνία ή ανά επιχείρηση, επιμέρους σύνολα για τα έξοδα των νοικοκυριών κ.λπ.

Το site είναι πολύ λειτουργικό διασφαλίζοντας πρόσβαση από διαφορετικά σημεία ή μέσα όπως σπίτι, γραφείο, κινητό τηλέφωνο, laptop, ταξίδι. Αποκλειστικός διαχειριστής των δεδομένων είναι ο ίδιος ο φορολογούμενος μέσω κωδικού χρήσης που εξασφαλίζει την εμπιστευτικότητα των στοιχείων. Επίσης δίνεται η δυνατότητα μελλοντικής καταχώρισης μέσω κινητού τηλεφώνου με ειδική εφαρμογή που θα αναπτυχθεί από τη SingularLogic.

Σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο μηχανισμό καταγραφής, η νέα υπηρεσία της SingularLogic εξασφαλίζει την ακεραιότητα και διαθεσιμότητα όλων των στοιχείων που καταχωρούνται, χωρίς να ανησυχούν οι χρήστες στη περίπτωση απώλειας ή βλάβης των υπολογιστών τους όπως για παράδειγμα: καταστροφή του σκληρού δίσκου.

To http://www.taxfriend.gr/ που αναπτύχθηκε και προσφέρεται ως υπηρεσία από την SingularLogic σε όλους τους φορολογούμενους ΔΩΡΕΑΝ, λειτουργεί ανεξάρτητα από το Υπουργείο Οικονομικών, διαθέτοντας όλα τα γνωστά πλεονεκτήματα των λύσεων και υπηρεσιών της SingularLogic όπως τεχνογνωσία, ευχρηστία, λειτουργικότητα, φιλικότητα και αξιοπιστία. Η SingularLogic εγγυάται την ασφάλεια των δεδομένων, την απόλυτη προσβασιμότητα των στοιχείων ΜΟΝΟ από τους χρήστες, καθώς και τη συμβατότητα των αρχείων με τις μορφές που θα απαιτηθούν από τους αρμόδιους φορείς.


Πηγή clopypaste.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... / 26 Φεβρουαρίου 2010 στις 9:00 μ.μ.  

ένα έτοιμο αρχείο excel από το ΕΛΚΕΤΕΠ για καταχώρηση αποδείξεων με πολλές δυνατότητες μπορείτε να κατεβάσετε εδώ:

http://www.box.net/shared/z6rr7bzjpj