ΦΑΡΜΑΚΙ ΣΤΑΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΚΟ!


Στον ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί προβλήματα ο Κύρκος, το ΚΚΕ αντιδράει. Βέβαια και στο ΣΥΡΙΖΑ τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει ο παλαίμαχος πολιτικός είναι λίγα καθώς επί της ουσίας δεν έχει την δυνατότητα να επιβάλλει κάποιες από τις απόψεις του. Ουσιαστικά ο Κύρκος δεν λέει τίποτε άλλο από αυτά που λένε οι υποστηρικτές της συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ.
Το ΚΚΕ λοιπόν έβγαλε μια ανακοίνωση για το χθεσινό δείπνο του Κύρκου και όσα λέχθηκαν εκεί, στάζοντας φαρμάκι και διεκδικώντας ουσιαστικά για τον εαυτό του τον αυθεντικό ρόλο της αριστεράς.
Το ΚΚΕ στην ανακοίνωση του αναφέρει: «Όπως χθες, έτσι και σήμερα ο Λεωνίδας Κύρκος και συνολικά ο χώρος των μεταλλαγμένων κομμουνιστών και της ψευτοανανέωσης, τον οποίο εκφράζει, αποδεικνύεται ότι σε όλες τις κρίσιμες στιγμές για το λαό και τον τόπο ήταν και παραμένει φανατικός εχθρός της λαϊκής ριζοσπαστικοποίησης και χειραφέτησης, φορέας της ταξικής λαϊκής υποταγής και υποστηρικτής των στρατηγικών επιλογών και συμφερόντων της πλουτοκρατίας, του καπιταλισμού.
Δικαιολογημένη, λοιπόν, η εμπάθεια που τρέφει για το ΚΚΕ, αφού πάντα βρισκόταν στην αντίπερα όχθη, δικαιολογημένοι και οι έπαινοι που δέχεται από τους διάφορους εκπροσώπους και υποστηρικτές της αστικής τάξης.
Η ιστορία όμως, όπως και η κοινωνική εξέλιξη, είναι αμείλικτη. Δεν δικαίωσε, ούτε πρόκειται να δικαιώσει τους εκφραστές της ταξικής υποταγής, αλλά θα καταδεικνύει την ολοένα και μεγαλύτερη χρεοκοπία τους».
Ο Παπαδημούλης από την άλλη, αφού εύχεται περαστικά στον Κύρκο κρατάει αποστάσεις από αυτόν λέγοντας ότι σέβεται τις απόψεις του αλλά «οφείλουμε να μείνουμε συνεπείς σε όσα υποσχεθήκαμε προεκλογικά στον ελληνικό λαό, ασκώντας αριστερή προγραμματική αντιπολίτευση στην αυτοδύναμη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ».
Ο.Ν.


Tο παραπάνω άρθρο και η φωτογραφία είναι από το mediasoup.

Την ανακοίνωση του ΚΚΕ, αλλά και τις απόψεις που εκφράζει ο καθένας, μπορεί να τα σχολιάσει ο κάθε αναγνώστης με τον δικό του τρόπο και να καταλήξει με ποιόν συμφωνεί ή διαφωνεί...