ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ!


«Αγανακτισμένοι κάτοικοι» της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα προχώρησαν σε νέα επίθεση εναντίον δύο μεταναστών από το Μπαγκλαντές σήμερα το βράδυ.
Όπως εξήγησε στο tvxs.gr ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος, Ναΐμ Ελγαντούρ, η επίθεση σημειώθηκε έξω από μουσουλμανικό χώρο προσευχής στην οδό Παρρασίου. Μετά το τέλος της προσευχής, οι μουσουλμάνοι που βγήκαν από αυτόν συνάντησαν ένα πλήθος περίπου 100 ατόμων (που περιλάμβανε γυναίκες και παιδιά) το οποίο ξεκίνησε να τους προπηλακίζει. «Όπως συμβαίνει συνήθως», σημειώνει ο κ. Ελγαντούρ, «επιτέθηκαν στους πιο αδύναμους» -εν προκειμένω σε δύο μετανάστες από το Μπαγκλαντές.
Δύο περιπολικά της αστυνομίας κατέφθασαν στο σημείο από την αρχή του περιστατικού, όμως καθυστέρησαν να επέμβουν, λόγω του μεγάλου όγκου ου πλήθους. Οι αστυνομικοί οδήγησαν τους δύο μετανάστες φορώντας τους χειροπέδες στο αστυνομικό τμήμα και μαζί τους πήραν και τον κ. Ελγαντούρ για τους συνοδέψει. Το πλήθος συγκεντρώθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα και συνέχιζε να φωνάζει συνθήματα εναντίον των μεταναστών.
Οι αστυνομικοί στη συνέχεια μετέφεραν τους δύο μετανάστες στο νοσοκομείο, ενώ ο κ Ελγαντούρ επέστρεψε στην οικία του γύρω στις 22:00 το βράδυ. «Είναι κρίμα 100-200 άτομα να αμαυρώνουν έτσι την εικόνα ενός ολόκληρου λαού», σχολίασε ο κ. Ελγαντούρ.

ΠΗΓΗ tvxs

1 σχόλια:

Val... είπε... / 22 Νοεμβρίου 2010 - 7:50 μ.μ.  

ντροπη και μονο ντροπη... τιποτα αλλο... ΝΤΡΟΠΗ !!!