ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΣΠΑΝΕ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΗΡΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!

Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει ο κακός χαμός με τα διόδια και την άρνηση ενός τεράστιου ποσοστού των οδηγών που χρησιμοποιούν το άθλιο εθνικό οδικό δίκτυο -που στο μεγαλύτερο μέρος τους έχει παραχωρηθεί προς εκμετάλλευση σε μεγαλοεπιχειρηματίες- και τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών περί τζαμπατζήδων. Φαίνεται πως όμως οι μεγαλοεργολάβοι αποφάσισαν να κινηθούν πιο δυναμικά, για να εξασφαλίσουν την κίνηση στα διόδια που έχουν! Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες, που δημοσιεύονται στο tsantiri.gr από την περιοχή της Λεπτοκαρυάς:



Το κείμενο της Κων. Τζάνου που συνοδεύει τις φωτογραφίες αναφέρει χαρακτηριστικά:
Δεν φτάνουν οι συνεχείς αυξήσεις των τιμών των διοδίων, τώρα σπάνε επιδεικτικά τους δρόμους για να μας απαγορεύσουν(;) τη δωρεάν διέλευση που δικαιούμαστε, όπως αναγράφει το Σύνταγμα και «λέει» η λογική και να μας υποχρεώνουν να περνάμε από τα διόδια!

Xαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό των διοδίων της Λεπτοκαριάς, και στην άνοδο αλλά και στην κάθοδο, που “τυχαίνει” να είναι από τα πιο ακριβά διόδια στη διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη (3,10 ευρώ).

Τονίζουμε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος είναι σε αυτή την κατάσταση από τις αρχές Οκτωβρίου.

Τέλος αξίζει να παραθέσουμε κι ένα ακόμα link: "Γνωρίζετε ποιοι εισπράττουν από τα διόδια, όταν πληρώνετε;;;".(Τα διόδια της Λεπτοκαρυάς ανήκουν στην Εταιρία "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.").