ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΡΙΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΦΛΕΒΑΡΗ!


Νέες κινητοποιήσεις κατά των διοδίων ετοιμάζει το κίνημα "Δεν Πληρώνω" στην Αχαΐα, ανοίγοντας ξανά τα διόδια του Ρίου την ερχόμενη Κυριακή 06/02/2011. Αναλυτικά η ανακοίνωση του κινήματος:

"Οι Αχαιοί έχουμε πολλούς λόγους για να θέλουμε να καταργήσουμε τα διόδια σε ένα δρόμο καρμανιόλα. Χρειάζεται να αναδείξουμε και να αποκαλύψουμε το σκάνδαλο των αποικιοκρατικών συμβάσεων παραχώρησης.

Να ξαναπάρουμε τους δρόμους μας πίσω, να ταξιδέψουμε πάλι σε δημόσιους και όχι σε ιδιωτικούς δρόμους. Γι αυτό συντονιζόμαστε με το κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" σε όλη την Ελλάδα. Αυτή τη Κυριακή ανοίγουμε όλα τα διόδια.

Για να ενημερωθούμε και να συντονίσουμε την δράση μας δίνουμε ραντεβού τη Τετάρτη 2/2/11 ΩΡΑ 6.30 στα γραφεία των καθηγητών (ΕΛΜΕ), Μανιακίου 6 και Κορίνθου."

Από το thebest.gr.

Πραγματικά ο δρόμος Κορίνθου- Πατρών είναι μία μεγάλη καρμανιόλα και θα πρέπει να ντρέπονται να έχουν τους οδηγούς να πληρώνουν διόδια σε τέτοιους δρόμους. Υποτίθεται ότι πληρώνουμε γιατί το έργο είναι αυτοχρηματοδοτούμενο. Τα λεφτά που έχει αφήσει ο ελληνικός λαός τόσα χρόνια σε αυτό το κομμάτι, πιστεύω ότι θα έφταναν ακόμα και να κάνουμε υπόγεια εθνική οδό από την Κόρινθο μέχρι την Πάτρα! Αλλά...