ΝΑ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!

Είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις αν ένας συνδικαλιστής είναι πουλημένος ή όχι. Πουλημένος είναι π.χ. όταν του τάζουν ανταλλάγματα ή είναι κώλος και βρακί με τους αντιπάλους του και τρώνε μαζί στο κολονάκι. Αντίθετα οι μη πουλημένοι συνδικαλιστές τρώνε αμα λάχει και φακές μέρα παρά μέρα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη βρωμιά στον κόσμο από τους πουλημένους συνδικαλιστές, είναι χειρότεροι και τους χειρότερους βαρόνους-εμπόρους όπλων και ηρωίνης. Είναι η ουσία κάθε βόθρου.

Και η τιμή τους πολύ-πολύ μικρή, απλά να κάνουνε τη γυναίκα τους διευθύντρια ή τους ίδιους. Και το κοινό χαρακτηριστικό των πουλημένων συνδικαλιστών είναι πάντοτε το ίδιο: είναι σχεδόν όλοι τους ΠΑΣΟΚ.


Το παραπάνω σχόλιο και το βίντεο είναι από τον greek-rider.

Εγώ το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι ότι αν όλοι οι συνδικαλιστές της χώρας έβλεπαν τα πράγματα έτσι και δεν κοιτούσαν το τομάρι τους, σήμερα η κυβέρνηση δεν θα τολμούσε να προτείνει (όχι να τα ψηφίσει κιόλας!) ούτε το 1/10 απ' όσα κάνει τώρα... Αλλά για κάποιους με βλέψεις πολιτικάντηδων είναι πολύ γλυκό το μέλι που τους προσφέρουν.
Στο μόνο που διαφωνώ με τον greek rider είναι ότι οι πουλημένοι συνδικαλιστές ανήκουν κατά κύριο λόγο στο ΠΑΣΟΚ. Εξίσου πουλημένοι είναι και οι συνδικαλιστές της Ν.Δ. και δεν διαφέρουν σε τίποτα στις πρακτικές και στους σκοπούς που έχουν!