ΨΗΦΟΣ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...

Εδώ και κάποιες μέρες η χώρα ζει και αναπνέει με κύριο θέμα της τις εκλογές. Ήδη έχω βαρεθεί να ακούω συζητήσεις για το ποιός είναι καλύτερος, ποιός θα κυβερνήσει καλύτερα την χώρα, ποιός είναι ο πραγματικός σύμμαχος του λαού και όλα τα σχετικά. Ήμαρτον κύριοι! Νιώθω ότι οι πολιτικάντηδες (γιατί πολιτικός κανείς δεν είναι) μας αντιμετωπίζουν σαν πρόβατα που μπορούν αν τους πουν μερικά όμορφα λόγια και να τους υποσχεθούν κάποια πράγματα, αυτά θα τους ακολουθήσουν χωρίς αντιρρήσεις.
Προσωπικά θεωρώ ότι κανείς τους δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει όσα υπόσχεται στο σύνολό τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που είμαστε θεατές στο ίδιο έργο. Πράγματα που τα υπόσχονταν πριν από 20 χρόνια, τα υπόσχονται ξανά χωρίς να έχουν το παραμικρό ίχνος αιδούς! Όταν μιλάω για υποσχέσεις και όμορφα λόγια δεν αναφέρομαι μόνο σε πράσινους, αλλά σε κάθε χρώμα το οποίο υπάρχει στην πολιτική σκηνή. Φυσικά και πιστεύω ότι χρέος του καθενός μας ως πολίτη είναι να χρησιμοποιεί κάθε μέσο που του παρέχεται και να εκλέγει τους εκπροσώπους του, αλλά αυτό το οποίο θα πρέπει να μάθουμε είναι ότι δεν θα πρέπει να επιτρέπουμε σε όλους αυτούς να μας κοροϊδεύουν για 4 χρόνια, χωρίς να υπάρχει παραμικρό ίχνος επίπτωσης και κρίσης τους από εμάς.
Φυσικά σε αυτή την κατάσταση κύριο λόγο παίζουν τα ΜΜΕ, τα οποία ΚΑΚΩΣ επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την κοινή γνώμη. Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι η πρωτοπορία του ΠΑΣΟΚ στις τωρινές δημοσκοπήσεις ξεκίνησε όταν τα ΜΜΕ άρχισαν να επαινούν και να προβάλλουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θετικά, όπως και το ότι η Ν.Δ. ξανακέρδισε τις εκλογές το 2007 λόγω την ευνοϊκής μεταχείρισης που είχε από αυτά.
Το μόνο που θέλω να τονίσω μέσω αυτού του βήματος, είναι να μην επηρεαζόμαστε από τα μέσα ενημέρωσης και ο καθένας μας να κρίνει και τελικά να ψηφίσει αυτόν που τον εκφράζει περισσότερο, αλλά και που του φαίνεται ότι θα βοηθήσει περισσότερο τον τόπο, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι στις εκλογές και σε κάθε εκλογές δεν ψηφίζουμε απρόσωπα ένα κόμμα, αλλά τα άτομα τα οποία πιστεύουμε ότι στην τελική θα βοηθήσουν πραγματικά τον τόπο μας...

Η φωτογραφία είναι από το aitoloakarnaniablogs.gr.