ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ...


Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας, Nτέιβιντ Μπλάνκετ, αναρρώνει μετά από... επίθεση που δέχτηκε από αγελάδα στο Nτάρμπισιρ. Ο Μπλάνκετ, θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι εκ γενετής τυφλός.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο πρώην υπουργός, ανήμερα των 62ων γενεθλίων του είχε πάει βόλτα με το σκύλο του στην περιφέρεια του Πικ.

Πιστεύεται ότι η αγελάδα έτρεξε προς τον σκύλο και στην προσπάθειά του να τον προστατέψει, ο πρώην υπουργός, σκόνταψε και χτύπησε κατά την πτώση.

Από το χτύπημα απεκόμισε ένα σπασμένο πλευρό και αρκετές μελανιές, γεγονός που δεν τον εμπόδισε από το να παρευρεθεί σε συνάντηση του Κόμματος των Εργατικών, αργότερα.

Ο Μπλάνκετ τόνισε ότι το ατύχημά του, του έδωσε μία νέα οπτική για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του κόμματός του.

"Πολύ φοβάμαι ότι αποτελώ μία μεταφορά για το τι συμβαίνει στην πολιτική. Μπορεί να χτύπησα, αλλά εξακολουθώ να περπατάω. Ελπίζω να μπορέσω να πάω στη σύσκεψη" (στην οποία πήγε τελικά) τόνισε ο άτυχος βουλευτής.

ΠΗΓΗ: News 24/7


Υ.Γ. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ο Μπλάνκετ είναι ο δημιουργός των αντιτρομοκρατικών μέτρων στην Αγγλία, εξαιτίας των οποίων 11 αλλοδαποί κρατούνταν επί τρία χρόνια σε φυλακές υψίστης ασφαλείας χωρίς δίκη...

Μ.Γ.