ΖΟΥΣΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ

Τα ποσοστά πολλαπλασιάζονται και είναι ανησυχητικό. Άλλη μία Βρετανίδα μητέρα 33 ετών, άφησε τα τρία παιδιά της να λιμοκτονούν και τα δύο σκυλιά της να πεθάνουν από την πείνα, καθώς επί δύο μήνες, όλο το 24ωρο έπαιζε "Small World" στο Ίντερνετ.

Στον "Μικρό Κόσμο" είχε κοινωνική ζωή, φίλους, ρόλο στα πράγματα και κέφια για ζωή. Εκεί δεν χρειαζόταν να τραφεί και να κοιμηθεί. Στην πραγματική ζωή όμως, έξω από το δικτυακό "Μικρό Κόσμο", στον οποίο η 33χρονη Βρετανίδα είχε σταματήσει να υπάρχει, τα τρία της παιδιά λιμοκτονούσαν ενώ τα δύο σκυλιά της πέθαναν από την πείνα, αφού τελείωσε το φαγητό που μοιράζονταν επί δύο μήνες στο δάπεδο.

Η 33χρονη, της οποίας το όνομα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, πήρε αναστολή της ποινής φυλάκισης που της επιβλήθηκε - πως άλλωστε να κρατήσεις στη φυλακή έναν άνθρωπο που δεν θα ήταν πραγματικά εκεί, αλλά στον ¨Μικρό Κόσμο" του μυαλού της απαγορεύοντάς της να χρησιμοποιήσει υπολογιστή.

Όλα έγιναν γνωστά όταν γείτονες αντιλήφθηκαν ότι κάτι παράξενο συμβαίνει στο σπίτι της 33χρονης καθώς είχε πάνω από έξι μήνες να εμφανιστεί αυτή και τα παιδεία της. Έτσι μια μέρα πλησίασαν το σπίτι της και κοιτώντας από το γραμματοκιβώτιο του σπιτιού είδαν τις άθλιες συνθήκες ζωής στην οποία ζούσαν.

Όταν αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι δεν πίστευαν στα μάτια τους. Το σπίτι ήταν βρόμικο και μύριζε, τα τρία της παιδιά λιμοκτονούσαν και τα δύο σκυλιά της ήταν πεθαμένα το πάτωμα της τραπεζαρίας.

Φαγητό δεν υπήρχε, παρά σκόρπια άπλυτα ποτήρια και μαχαιροπίρουνα. Τα παιδιά ήταν άπλυτα και αδύνατα καθώς έτρωγαν κονσέρβες κρύων φασολιών.

Σύμφωνα με τα πρακτικά της δίκης τα τρία ανήλικα ηλικίας 9, 10 και 13 ήταν σχεδόν εγκαταλελειμμένα για τουλάχιστον έξι μήνες! [...]


Η συνέχεια του άρθρου στο news247.gr.