ΠΑΤΡΑ: ΑΦΓΑΝΟΙ "ΤΡΥΠΩΣΑΝ" ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ!


Επτά άνδρες Αφγανικής καταγωγής, από 18 έως 19 ετών συνελήφθησαν προχθές στην Κόρινθο. Οι επτά Αφγανοί, στερούμενοι σχετικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα, επιβιβάστηκαν σε φορτωμένο συρόμενο όχημα Δ.Χ. Φορτηγού, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο λιμάνι της Πάτρας, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον οδηγό.

Οι αλλοδαποί είχαν σκοπό να μεταβούν στην Ιταλία, όμως το φορτηγό είχε κατεύθυνση την Αθήνα και όταν αυτό ελέγχθηκε από τους Αστυνομικούς πλησίον στο μπλόκο των απεργών στα διόδια του Καλαμακίου, έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν ενώπιον του κ. Εισαγγελία Πρωτ/κών Κορίνθου.


Από το thebest.gr.

Σχόλιο: Το θέμα με την λαθρομετανάστευση και του τι θα γίνουν αυτοί οι άνθρωποι, επιδεινώνεται όσο περνάει ο καιρός. Στην Πάτρα παρατηρώ όλο και περισσότερους ανθρώπους εξαθλιωμένους, να ψάχνουν έναν τρόπο να φύγουν από την χώρα και μέχρι να τα καταφέρουν, να ζουν σε άθλιες συνθήκες.
Η πολιτεία κάνει ότι δεν βλέπει το πρόβλημα! Όμως αυτό υπάρχει και πρέπει να ψάξουμε να βρούμε μία λύση. Δεν είναι δυνατόν, στον 21ο αιώνα κάποιοι άνθρωποι να αντιμετωπίζονται χειρότερα κι από ζώα!