ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΚΑΙΤΕ!ΣΕ ΚΩΜΑ Ο ΕΥΓ. ΣΠΑΘΑΡΗΣ!


Αναδημοσιεύω μία ανάρτηση από το blog troktiko, που με συγκίνησε πάρα πολύ, γιατί μιλάει για έναν άνθρωπο που μεγάλωσε γενιές και γενιές...Τα πολλά λόγια περιττεύουν....
Στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου ΚΑΤ βρίσκεται ο Ευγένιος Σπαθάρης που νοσηλεύεται και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν υπάρχουν ελπίδες να αλλάξει κάτι.
"Την Τρίτη το Βράδυ πήγε στο Γκαίτε για μια εκδήλωση και αν και δεν έπρεπε να πάει τελικά πήγε επειδή συναισθηματικά δεν αισθανόταν καλά να μην πάει. Δυστυχώς το ινστιτούτο έστειλε ταξί και δεν του είχαν συνοδεία γιατί εμεις δεν ξέραμε ότι θα πάει. Πήγε κρυφά χωρίς να μας πει τίποτα. Πήγε με τις σκάλες ο πατέρας μου και καθώς κατέβαινε πίσω από την κοπέλα σκόνταψε και χτύπησε στο κεφάλι", είπε στην Φαίη Σκορδά ο γιος του και σκηνοθέτης στο ALTER, Σωτήρης Σπαθάρης. Μάλιστα, το Σάββατο η εφημερίδα τα "Νέα" θα μοιράσουν συμπτωματικά το υλικό του με τον Καραγκιόζη. Τι ειρωνεία. Και βέβαια άλλο ένα μεγάλο θέμα της εκμετάλλευσης ανθρώπων που έχουν προσφέρει αλλά τους μεταχειρίζονται σαν αναλώσιμα υλικά. Έπρεπε να τον είχαν συνοδεία από την αρχή μέχρι το τέλος. Μάλιστα, οι γιατροί λένε ότι είναι εγκεφαλικά νεκρός.