ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ


Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Κερατσινίου "Π.Σαλπέας" στον αγώνα της τοπικής ομάδας με την Προοδευτική, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής.


Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, λίγο πριν το τέλος του αγώνα, χούλιγκανς μπήκαν στις εξέδρες κρατώντας ό,τι μπορεί να βάλει ο νους (από φτυάρια μέχρι τσεκούρια!) με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός, ενώ αρκετοί φίλαθλοι και δη παιδιά τραυματίστηκαν ευτυχώς όχι σοβαρά.

Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν διάβασα ότι άνθρωποι χρησιμοποίησαν τσεκούρια για να λύσουν τις διαφορές τους σε ποδοσφαιρικό αγώνα ερασιτεχνικής κατηγορίας. Τα θύματά τους ήταν ακόμα και παιδιά. Με λίγα λόγια φοβερή έλλειψη σεβασμού προς τον συνάνθρωπο.

Οι αρμόδιοι πρέπει να ανοίξουν τα μάτια τους. Να καταλάβουν ότι αν οι οπαδοί των ομάδων δεν μπορούν να παρακολουθήσουν έναν αγώνα πολιτισμένα, τότε καλύτερα να μην γίνονται αγώνες.. Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να σταματήσουν να αυξάνονται γιατί στο τέλος θα τα αντιμετωπίζουμε σαν κομμάτι της καθημερινότητάς μας.


Πηγή: Cosmo.gr