Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με την Χρυσή Αυγή κατηγορείται για 2 δολοφονίες!


Τον άνθρωπο που πάτησε τη σκανδάλη και δολοφόνησε εν ψυχρώ γνωστό 48χρονο αστρολόγο και την 38χρονη γραμματέα - συνεργάτιδά του εντόπισαν και συνέλαβαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας…

Δυο χρόνια μετά κατάφεραν να λύσουν ακόμη ένα ειδεχθές έγκλημα που σημειώθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2009, μέσα σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, στην οδό Κισσάβου 4-6 στο Χαλάνδρι. Δράστης φέρεται να είναι ένας 36χρονος, υποψήφιος με στις περιφερειακές εκλογές Δυτικής Ελλάδας με το κόμμα της Χρυσής Αυγής, ο οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή σε υποθέσεις ανθρώπων της νύχτας. Σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν δεκαεπτά φυσίγγια πιστολιού διαφόρων διαμετρημάτων.

Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει διευκρινιστεί ποιος είναι ο ηθικός αυτουργό. Όλα δείχνουν πως πίσω από το διπλό φονικό κρύβονται οικονομικές διαφορές.

Η άκρη του νήματος για να εξιχνιαστεί το διπλό φονικό βρέθηκε πριν από δυο μήνες. Τότε που σε ένα τυχαίο αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε ένα παλιό περίστροφο στα χέρια ενός άνδρα, ο οποίος υποστήριξε πως δεν ήταν δικό του αλλά του 36χρονου. Μάλιστα για να θολώσουν τα νερά είχαν προσπαθήσει να το «παραποιήσουν», ενώ στη συνέχεια το έκρυψαν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε οικόπεδο στα Σπάτα.

Από την πρώτη στιγμή όλα έδειχναν πως κίνητρο του δράστη δεν ήταν ληστεία (το διαμέρισμα δεν ήταν ψαγμένο αλλά ούτε υπήρχαν ίχνη διάρρηξης), αλλά αίτια που πιθανότατα έχουν να κάνουν με τις δραστηριότητες και τη ζωή του 48χρονου ο οποίος στο επίσημο site που διάθετε δήλωνε «καθηγητής αστρολογίας- συγγραφέας» και αρχισυντάκτης περιοδικού που ασχολείται με την αστρολογία. Ο δράστης δεν είχε «πληρωθεί» για να σκοτώσει τη γυναίκα, αλλά το έκανε για να μην αφήσει πίσω του μάρτυρες. Τα δύο μέντιουμ κείτονταν νεκρά στο σαλόνι του διαμερίσματος της οδού Κισσάβου 4-6 στο Χαλάνδρι φέροντας τραύματα από πυροβόλο όπλο. Ο άνθρωπος που πρώτος αντίκρισε στις 15:15 την ανατριχιαστική εικόνα ήταν ο γιος της 38χρονης ο οποίος χτύπησε το κουδούνι και όταν είδε πως κανένας δεν άνοιγε έσπασε τη μπαλκονόπορτα και μπήκε στο διαμέρισμα. Οι εκτιμήσεις λένε πως το έγκλημα έγινε δύο με τρεις ώρες νωρίτερα χωρίς ωστόσο κανένας από τους γείτονες ή τους περαστικούς να δει ή να ακούσει το παραμικρό.

Το παραπάνω κείμενο προέρχεται από το thebest.gr