ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ!


Το πτώμα του ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων βρέθηκε πριν από λίγο στο ισόγειο της πολυκατοικίας που ανατινάχθηκε τα ξημερώματα στο Ηράκλειο Κρήτης. Μία ένοικος είναι νεκρή και 12 ένοικοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα από την πυρκαγιά που ακολούθησε ισχυρή έκρηξη στο υπόγειο. Εικάζεται ότι ο ιδιοκτήτης του συνεργείου ανατίναξε την έκθεση και αυτοκτόνησε λόγω χρεών.
Η τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στο Ηράκλειο όταν μία ισχυρή έκρηξη στο ισόγειο πολυκατοικίας, όπου στεγάζεται συνεργείο και έκθεση αυτοκινήτων, προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε ένα οικοδομικό τετράγωνο και πυρκαγιά.

Από τους καπνούς προκλήθηκε ασφυξία στην πολυκατοικία και η πυροσβεστική αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει γερανοφόρο και κλίμακες για να εκκενώσει την πολυκατοικία από τους ενοίκους.

Συνολικά 12 από αυτούς είχαν υποστεί οξύ αναπνευστικό πρόβλημα.

Μεταξύ τους και μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ηρακλείου και θεωρείται κλινικά νεκρή.

Λίγο πριν από τις 12 η πυροσβεστική μπήκε στο ισόγειο της πολυκατοικίας και εντόπισε το πτώμα του ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Οι πρώτες εκτιμήσεις από την πυροσβεστική και την αστυνομία αναφέρουν ότι πιθανότερο είναι πως ο επιχειρηματίας, που αντιμετώπιζε δυσβάστακτα χρέη, ανατίναξε ο ίδιος το κατάστημά του και έθεσε τέλος στη ζωή του.

Οι πυροτεχνουργοί της αστυνομίας, λόγω υψηλής θερμοκρασίας δεν έχουν αποκτήσει ακόμη πλήρη πρόσβαση στο χώρο όπου σημειώθηκε η έκρηξη, ώστε να αποκτήσουν μία ενδελεχή εικόνα για το πως εξελίχθηκαν τα γεγονότα.


Πηγή news247.gr.

Δεν ξέρω αν το σκέφτεστε και σεις, αλλά τον τελευταίο καιρό ακούω όλο και πιο συχνά ανθρώπους να οδηγούνται σε ακραίες ενέργειες λόγω των χρεών που έχουν προς τις τράπεζες...