ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ!!


Ένα αμερικανικό δικαστήριο αποφάσισε χθες να απομακρυνθούν από τους γονείς τους τρία ανήλικα παιδιά τα οποία είχαν βαφτίσει με ονόματα εμπνευσμένα από το ναζισμό.
Τα τρία παιδιά των Heath και Deborah Campbell, ο Adolf Hitler, η JoyceLynn Aryan Nation (Αρεία Φυλή) και η Honszlynn Hinler Jeannie έχουν δοθεί σε ανάδοχους γονείς από τον Ιανουάριο του 2009.
Η απόφαση του εφετείου του New Jersey ανατρέπει την απόφαση κατώτερου δικαστηρίου το οποίο είχε εκτιμήσει πως δεν υπήρχαν αρκετές ενδείξεις ότι οι γονείς, ο Heath και η Deborah Campbell, κακομεταχειρίζονταν τα παιδιά τους. Το εφετείο δικαιολόγησε την απόφαση του να πάρει από τους γονείς την επιμέλεια των παιδιών με το σκεπτικό ότι ο 37χρονος Heath είναι άεργος λόγω ιατρικών και ψυχολογικών προβλημάτων και επιπλέον είναι αγράμματος. Η σύζυγός του, η 27χρονη Ντέμπορα, πάσχει επίσης από ψυχικό νόσημα.
Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα τον Δεκέμβριο του 2008, όταν οι υπάλληλοι σε ένα σούπερ-μάρκετ αρνήθηκαν να διακοσμήσουν μια τούρτα γενεθλίων με το όνομα ενός από τα παιδιά, τα οποία σήμερα είναι ηλικίας από δύο έως τεσσάρων ετών.

*Στην φωτογραφία, το ζεύγος με τον μικρό Αδόλφο Χίτλερ.


ΠΗΓΗ tvxs