Κολομβία: Το κράτος "λύνει" το πρόβλημα των αστέγων... δολοφονώντας τους!

Σαν να μην έφτανε η δυστυχία του να ζει κανείς στον δρόμο, η κυβέρνηση της Κολομβίας έχει στρατολογήσει αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις προκειμένου να δολοφονούν τους άστεγους στο όνομα της “κοινωνικής εκκαθάρισης”. 
 
Ζητήστε από την Κολομβία να σταματήσει αμέσως αυτό το έγκλημα!


Σύμφωνα με ντοκιμαντέρ του VBS.TV, οι άστεγοι αναγκάζονται να κρύβονται μέσα στους υπονόμους για να γλιτώσουν από τα τάγματα θανάτου. Ωστόσο, απ’ ό,τι φαίνεται ούτε εκεί είναι προστατευμένοι, αφού παρακρατικές ομάδες ρίχνουν βενζίνη και βάζουν φωτιά στις αποχετεύσεις, εγκλωβίζοντας και σκοτώνοντας με αυτόν τον τρόπο όσους κρύβονται εκεί μέσα. 
Πολλοί από τους άστεγους είναι μικρά παιδιά και έφηβοι που εδώ και χρόνια ζουν στους δρόμους. Μην έχοντας βοήθεια από πουθενά ή άλλη εναλλακτική, οι άνθρωποι αυτοί διακινδυνεύουν καθημερινά τη ζωή τους.

Πείτε στον Πρόεδρο της Κολομβίας, τον Υπουργό Άμυνας και τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας ότι οι κοινωνική εκκαθάριση που λαμβάνει χώρα στην Κολομβία είναι ανεπίτρεπτη. 

(Επειδή δεν αρκεί να φρίττουμε με αυτά που διαβάζουμε, κάντε έναν κόπο να υπογράψετε, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε από εδώ).


  Πηγή είδησης "Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα".

2 σχόλια:

Αποφράξεις Μαρκόπουλο - Κερατέα είπε... / 6 Νοεμβρίου 2012 στις 11:55 π.μ.  

Ο Χριστός και η Παναγία. Ούτε στους υπονόμους δεν τους αφήνουν να ζήσουν.

Αποφραξεις είπε... / 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6:06 μ.μ.  

Τραγικό να γίνονται τέτοια πράγματα την σύγχρονη εποχή...