ΑΝΘΡΩΠΟΠΙΝΑΚΙΔΑ! ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ!



Τον συνάντησα χθες έξω από τη Δ.Ε.Θ τον άνθρωπο-πινακίδα... Είχε ένα διαφημιστικό μπροστά στο στήθος του και ένα πίσω στην πλάτη του. Προς το παρόν διαφημίζει τις υπηρεσίες του εργοδότη του, μια και από ό,τι φαίνεται η εταιρεία που τον έβαλε να μασκαρευτεί έτσι δεν έχει ιδιαίτερη πελατεία. Έτρεξα πίσω του αμέσως να τον φωτογραφίσω (όσο πιο διακριτικά μπορούσα, για να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση, και δεν ήθελα να φαίνεται το πρόσωπο του). Όσο προχωρούσαμε, μπροστά αυτός και πίσω εγώ, άκουγα και τα σχόλια των περαστικών και κοίταζα τα περίεργα τους βλέμματα.
"Εσύ θα το ' κανές;", ρώτησε μια γυναίκα τη φίλη της.
"Κοίτα τι κάνει ο άνθρωπος για να ζήσει", είπε ένας άλλος...
Ήτανε νεαρός, δε πρέπει να ήτανε πάνω από είκοσι. Όσο προχωρούσε μοίραζε και φυλλάδια στους περαστικούς, φυλλάδια της διαφημιστικής που τον έστειλε φυσικά... Φαινόταν διστακτικός ο μικρός, και μάλλον με κατάλαβε που τον κυνηγούσα Ήταν και αυτό το φλας της μηχανής που ό,τι και να κάνεις δε μπορείς να το κρύψεις...
ον ακολούθησα μέχρι ένα σημείο και έπειτα σταμάτησα. Ζήτησα από δυο κυρίες που ήταν δίπλα μου το φυλλάδιο που τους έδωσε. Τους είπα πως έχω blog και τον φωτογράφιζα, και πως για αυτό δε μπόρεσα να σταθώ να ζητήσω ένα από τον ίδιο. Το σχόλιο τους: " Έτσι όπως είναι κοπέλα μου, πως να μη τον βγάζουν φωτογραφίες;"
Άραγε είναι ασφαλισμένος στο Ι.Κ.Α; Πολύ αμφιβάλλω!
Όσο για το φυλλάδιο, γράφει πως η αισχρή αυτή ιδέα ανήκει σε κάποιον "Σκεντερίδη Αβρααμ" που έχει και τα "πνευματικά δικαιώματα"... Το παιδί αυτό ήταν υπάλληλος της διαφημιστικής εταιρείας "Αλεξάνδρου", που βρίσκεται στις Συκιές... Έχουν και site,[...]. Σα δε ντρέπονται!


Από το blog τρυποκάρυδος, δια μέσου του blog κοντυλοφόρος.

2 σχόλια:

Dr. Strangelove είπε... / 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:23 π.μ.  

Ετσι οπως παει η κατασταση σε λιγο θα μας χτυπανε το ντεφι και μεις θα χορευουμε

Anast_Ath είπε... / 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:47 μ.μ.  

Ναι, πραγματικά έχουμε ξεφύγει σ' αυτή τη χώρα! Για ένα εξευτελιστικό μεροκάματο, οι εργοδότες νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν τον εργαζόμενο! Ελπίζω να μην έχει βάση αυτό που ακούμε όλο και πιο συχνά "και που είσαι ακόμα"!