ΕΠΕΣΕ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!


Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο Πανεπιστήμιο Πατρών, μεταξύ φοιτητών της ίδιας παράταξης, οι οποίοι για άγνωστη αιτία συνεπλάκησαν. Γροθιές, μπουνιές και κυνηγητό με καδρόνια. Οκτώ άτομα στο νοσοκομείο.
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το πρωί της Τρίτης το Πανεπιστήμιο Πατρών, καθώς πολλοί φοιτητές που σύμφωνα με πληροφορίες ανήκουν στην ίδια παράταξη συνεπλάκησαν μεταξύ τους.

Μέχρι στιγμής, άγνωστα παραμένουν τα αίτια της συμπλοκής, ενώ οκτώ φοιτητές μεταφέρθηκαν με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο του Ρίου.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, φοιτητές του τμήματος Μηχανολόγων και μέλη της ίδιας παράταξης συνεπλάκησαν άγρια μεταξύ τους, ενώ μετά από λίγο ξεκίνησε το κυνηγητό στους κοινόχρηστους χώρους του πανεπιστημίου με καδρόνια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα.

Ο καυγάς επεκτάθηκε και σε άλλες σχολές και τμήματα του ίδιου Ιδρύματος, ενώ κάποιοι χτύπησαν με βία συμφοιτητές τους, με αποτέλεσμα οκτώ άτομα να φέρουν μώλωπες και εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματός τους.

Αμέσως, εκλήθησαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Ρίου. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τα αίτια της συμπλοκής.


Πηγή news247.
Επίσης άρθρο σχετικό με το γεγονός διαβάζουμε και στο thebest.gr.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... / 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:36 π.μ.  

το ξυλο επεσε μεταξυ εαακιτων. μετα θελουν να λεγονται και συντροφοι τρομαρα τους.